oxford Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 witam mam pytanieco się dzieje jeśli w notatce policyjnej wyraznie napisano sprawcę wypadku, ubezpieczalnia dostala ta notatkę z miejsca zdarzenia. sprawca nie przyznaje się do winy dlatego ubezpieczalnia nie chce mi wypłacić należnych mi pieniędzy. jak teraz te sprawy będą się toczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A czy sprawca przyjął na miejscu mandat? Bo to że został wskazany o niczym jeszcze nie swiadczy. Jesli się nie przyznał na miejscu, to sprawa trafi do Sądu i tam będzie rozprawa. JEsli przyjął mandat i się od niego odwołał, to też sprawa trafi do Sądu.Dowiedz się najpierw jak stoi sprawa. JEsli nie bedzie rozstrzygniecia mandatowego, albo wyroku sądu to ubezpieczalnia nie przyjmie odpowiedzialnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biuro Likwidacji Szkod Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Napisz czy sprawca przyjął na miejscu kolizji mandat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxford Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 HMMM Z TEGO CO MI SIĘ WYDAJE TO CHYBA NIE, ALE CIĘŻKO JEST MI POWIEDZIEĆ BO OD RAZU ZABRAŁO MNIE POGOTOWIE Z MIEJSCA ZDARZENIA A POLICJA NIE CHCE UDZIELIĆ MI TAKICH INFORMACJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 no to skoro sprawca nie przyjal na miejscu mandatu, to znaczy, ze nie zostal prawomocnie "skazany". W takim razie sprawce bedzie wskazywal Sąd. Zreszta, skoro wyladowales w szpitalu, to i tak z automatu sprawa trafi do sądu.Tak wiec pewnie przyjdzie ci czekac na wyrok sądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi