nielukasz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Chciałby się dowiedzieć kto jeszcze był w ten sposób stabilizowany i jak wygląda potem rehabilitacja. Ja połamałem się pod koniec stycznia pierwsze 2 miesiące hoffman + gips, następnie gips udowy do dzisiaj. Czy słyszał ktoś może o urządzeniu bemer 3000 a jeśli tak to jaka jest jego efektywność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nielukasz podaj proszę więcej szczegółów. Co sobie złamaleś i w jaki sposób oraz jaką techniką nastąpiło zespolenie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielukasz Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Złamana była piszczel i strzałka w styczniu. Złamanie otwarte piszczeli około 7cm nad stawem skokowym, strzałka była podobno pęknięta powyżej. Złamanie na nartach. Zespolenie zewnętrznie hoffmanem kości piszczeli na 9 tygodni. Cały czas dodatkowo unieruchomienie gipsem udowym. Zależy mi na info o rehabilitacji po takim urazie a w szczególności skuteczności urządzenia bemer 3000.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi