krzys611 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam !!!Mam pytanie, czy mogę się starać o odszkodowanie - 15 września miałem wypadek samochodowy nie z mojej winy (kierowca przysnął - poślizg i kraksa w rowie, auto do kasacji), wylądowałem karetką w szpitalu, na miejscu brak policji tylko karetka. W szpitalu wszystkie zdjęcia, okazało się że mam skręcony inaderwany odcinek piersiowy kręgosłupa, wypisany w tym samym dniu do domu. Na następny dzień wizyta u lekarza rodzinnego i 3 tyg L4. Prywatnie wziąłem zabiegi rehabilitacyjne. Żadnych leków tylko L4. Czy należy mi się ubezpieczenie z OC sprawcy - problem w tym że OC było na wypowiedzeniu od innego właściciela (czy obowiązuje 30 dniowy okres ponownego ubezpieczenia przez nowego właściciela?). Czy mogę się starać o odszkodowanie z ubezpieczenia grupowego w zakładzie pracy? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniia82 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam!Proszę o kontakt na mojego maila postaramy sie pomóc. aniia82@interia.plpozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia a odszkodowanie prosze zostawic fachowcom:)Jestem przedstawicielem firmy MERITUM GROUP i pomogę Panu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paruslex Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 krzys611 wrote:Witam !!!Mam pytanie, czy mogę się starać o odszkodowanie - 15 września miałem wypadek samochodowy nie z mojej winy (kierowca przysnął - poślizg i kraksa w rowie, auto do kasacji), wylądowałem karetką w szpitalu, na miejscu brak policji tylko karetka. W szpitalu wszystkie zdjęcia, okazało się że mam skręcony inaderwany odcinek piersiowy kręgosłupa, wypisany w tym samym dniu do domu. Na następny dzień wizyta u lekarza rodzinnego i 3 tyg L4. Prywatnie wziąłem zabiegi rehabilitacyjne. Żadnych leków tylko L4. Czy należy mi się ubezpieczenie z OC sprawcy - problem w tym że OC było na wypowiedzeniu od innego właściciela (czy obowiązuje 30 dniowy okres ponownego ubezpieczenia przez nowego właściciela?). Czy mogę się starać o odszkodowanie z ubezpieczenia grupowego w zakładzie pracy? Proszę o pomocNależy się panu odszkodowanie z OC sprawcy oraz z dodatkowych ubezpieczeń. Proszę zrobić zgłoszenie szkody z OC już teraz, wówczas w ciągu miesiąca powinien Pan otrzymać pierwsze pieniądze. Z ubezpieczenia grupowego odszkodowanie zostanie wypłacone dopiero po zakończeniu leczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi