ertro Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam. Mam 19 lat. Prawo jazdy mam blisko rok. Samochód posiadam ok 7 miesięcy.Kiedy kupiłem samochód polisa ubezpieczeniowa została automatycznie przedłużona,więc musiałem ponieść dopłatę ponad 1000zł dla Inter Risku za 3 miesiące ubezpieczenia. Dziś zarysowałem samochód znajomemu, swoim samochodem.Czy "polecą" mi jakieś zniżki nie mając ich wcale? Chciałbym się też przenieść do innej firmy ubezpieczeniowej, czy to całe zdarzenie będzie miało jakiś negatywny skutekjeśli chodzi o wysokość składek? Proszę Was uprzejmie o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertro Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam ponownie.Widzę masę odpowiedzi smileys/bigwink.gifMłodzi kierowcy, jak chcecie ubezpieczać samochód na siebie,jesteście młodzi etc. zrobiliście małą stłuczkę, to polecam polisęod Alianz, zdecydowanie najlepszą ofertę mi zrobili. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie mając zniżek jest zwyżka i to w niektórych firmach x2 (O zgrozo!). Warto wtedy (nie słuchać mnie bo źle prawię, a do złego nie chcę namawiać) nie wspominać, że się miało ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi