lukdream Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 czesc mam taki problem tydzien temu miałem powazny wypadek cudem sie uratowałem dachowałem 5 razy auto jest do kasacji , mam pytanie bo pojicja stwierdziła ze to była kolizja drogowa auto stało na srodku drogi i blokowało ruch dostałem 300 zł mandatu i 6 pkt ale własciwie niewiem za co niepotraciłem nikogo niewpadłem w zadne inne auto . i jeszcze jedno lezałem tydzien w szpitalu czy nalezy mi sie jakies odszkodowanie za pobyt w szpitalu i za stłuczone auto niewiem co mam robic pomóżcie.....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no z tego co piszesz, to ty byles sprawca kolizji, czy tam zdarzenia - jak chcesz to nazwac:)W tym wypadku mozesz sie starac o odszkodowanie z polisy NNW - jakies grosze na pewno oraz jesli posiadales dodatkowa polisa jakas na zycie, to z niej rowniez. A co do auta, to jedynie jesli masz AC, innych szans na odszkodowanie nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi