Slawek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 hej, dosalem od PZU 50 % winy bardzo niesłusznie odwołałem sie przez prawników i niestety dalej nic;/ mam nietypowe pytanie i z gory przepraszam jeśli będzie mocno nie na miejscu ale jesli PZU tak gra to czemu ja mam grac uczciwie, czy jesli naprawią mi auto na np używanych częściach i ja zapłacę inna kwotę niz na "zatwierdzonym kosztorysie " i tak zyskam pare procent czy warsztaty wogole ida na takie coś wie ktoś może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 sorki a da sie tu pisac prywatne wiadomości? bo jakoś albo oślepłem albo nie mogę znaleźć opcji (jakbys podał meila) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga25 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 witammnie TUW TUZ przyznał 30 % winy,także niesłusznie.pisałam odwołania i nic. dopiero skarga do rzecznika ubezpieczonych zmieniła decyzję TUW. wypłacili mi należne 30% odszkodowania, które najpierw potrącilipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 a długo trwała skarga do rzecznika poszkodowanych ? i jak to wyglądało mniej więcej.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga25 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 wszystko trwało ok miesiąca.napisałam skargę do rzecznika, dołączyłam wszystkie pisma z TUW oraz notatkę z policji.napisałam z czym się nie zgadzam i dokładnie opisałam jak doszło do kolizji.w ciągu miesiąca dostałam odpowiedź.rzecznik wystąpił do nich o powtórne rozpatrzenie sprawy , no i się udało. TUW zmienił decyzję i wypłacił resztę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi