lulus Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam wszystkich.Potrzebuję rady.Przyznał mi Zus odszkodowanie w wysokości 3%za uszczerbek na zdrowiu po wypadku przy pracy.W tabeli sprawdzałam % i tam za złamany i żle zrośniety obojczyk jest podane5%.poradzcie mi czy mam sie odwoływać,i jak powinna brzmiec tresc odwołania.Z Pzu dostałam 5%.Prosze o szybka odpowiedz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griszo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 tak odwoływać sie do drugiej instancji.Treść odwołania nie musi byc wyszukana .Adresatem jest za zwyczaj wojewódzki orzecznik Zus - musi byc podane na decyzji.Ważne aby nie przekroczyć terminu odwołania.W tresci mozna powołać sie na rozporządzenie w sprawie ustalenia trwałego uszczerbku na zdrowiuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi