matiz-1990 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 witam . mianowicie mam takie pytanie w lutym mialem wypadek w pracy zostaly sporzadzone wszystkie papiery itp . wlasnie oczekuje na wiadomosc ze ZUSU kiedy i gdziie mam sie zglosic na okreslenie % uczerbku na zdrowiu . chodzi mi o to ze jak zapoznalem sie z tabela i wyszlo mi 12 % a ZUS zaproponuje mi 5% ile mam czasu na odwolanie sie ?? czy taka decyzje musze podjac zaraz tam na komisji ??? Jak to wyglada bo nikt z mojej rodziny nigdy sie z takim czyms nie spotkal ani nikt z blizkich znajomych ;/ z gory dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griszo Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Radze poczekac na decyzje komisji , w tabelach zazwyczaj jest do ilus procent , a nie właściwy procent najczęściej . Odwołac zawsze sie mozna ale po otrzymaniu decyzji , jest na to 14 dni od daty otrzymania decyzji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi