kaef1987 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam, Mam pytanie czy orientuje się ktoś, czy mogę się ubiegać o odszkodowanie z tytułu niezdolności do pracy? a oto sytuacja: Miałem wypadek samochodowy w którym byłem pasażerem, z tego tytułu należy mi się odszkowdowanie z nw auta i OC za uszczerbek na zdrowiu, jestem zatrudniony na umowę zlecenie w firmie więc zwolnienie nie wchodzi w grę, a lekarz powiedział , że powinieniem zostać w domu przez 4 tyg. i wpisał mi to w kartę informacyjną, przez co oczywiście poniosę koszty w wysokości pensji czy mogę domagać się z tego tytułu odszkodowania?? Dziękuję za odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaef1987 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiczka311 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Tak, możesz domagać się z OC w wyniku strat materialnych jednakże potrzebujesz zaświadczenie z zakładu pracy o osiągniętych zarobkach netto z 3 ostatnich miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi