soreh Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 witam. mam pare pytan dotyczace mojego odszkodowania.a wiec mam zlamana czwarta kosc od stopy, i chcialbym sie dowiedziec ile bym mogl orientacyjnie dostac za ta noge. ubezpieczenie mam grupowe w pracy i pracuje na pol etatu. i czy praca na pol etatu koliduje sie jakos z moim odszodowaniem? tzn czy dostane mniej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soreh Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 halo ludzie poradzcie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek123 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 od 1-5% zalerzy od lek. i ile placisz za pzu jesli mniej niz 50 zl a mialasz zlamanom noge ponizej kostki to nic niedostaniesz takie maja prawo niewiem czy sie nie zmienilo bo ja mialem ten problem i zaczolem placic 50zl miesiecznie i mam problem z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi