dodek1990 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 witam...18 lipca grajac w pilke nozna po opadach deszczu zlamalem noge...jak sie okazalo mam zlamna kosc strzalkowa,piszczelowa,kostke boczna lewa i skrecony staw skokowy...poczatkowo mialem ogromny obrzek wiec 5 dni musialem czekac az on zejdzie...po 5 dnaich obrzek nie ustapil jednak w longecie pozwolono mi wyjsc do domu i zglosic sie za tydzien..obrzek troche ustapil jednak wlozono mi noge w gips zywiczny.po tygodniu zglosilem sie na przeswietlenie czy wszytsko sie dobrze goi...jedbank po ustapieniu obrzeku kosc piszczelowa i strzalkowa ulegly przemieszczeniu...1.08 mialem operacje przy ktorej 3 srubami zespolono mi kosc strzalkowa i piszczelowa i zalozono juz "zwykly gips"...gips mialem nosic 6tyg i teraz 12.09 mam sie zglosic na zdjecie srub i gipsu...nie oceniono mi jednak jeszcze procentowego uszczerbku na zdrowiu...czy wiecie moze w jakiej kwocie bedzie obracac sie odszkodowanie??...z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a pracujesz? jesteś ubezpieczony w ZUS lub indywidualnie, nie powiedziane że należy Ci się odszkodowanie,musisz mieć ubezpieczenie.jak nie pracujesz, zus odpada, jezeli się uczysz w szkole to odszkodowanie dostaniesz ze szkoły, ale to oceni specjalna komisja ile to będzie. nikt ci takiej informacji tutaj nie napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodek1990 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 no jestem uczniem...nie pracuje...mam miec komisje niedlugo ile % mi przyznaja...jestem w szkole ubezpieczony w jakims FinLife...nie wiecie na oko ile % mi przysluguje uszczerbku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi