kasikxo Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam, mam pytania moja córka ma samochód pożyczyła koledze (głupota), kolega spowodował wypadek ( wyrwał lusterko boczne w innym samochodzie) jechał bez prawa jazdy (nie ma prawa jazdsy wogóle) na dodatek pod wpływem alkoholu!!. Poszkodowany wezwał policję okazało się ze samochód nie ma aktualnego przeglądu wykonanego. Oc jest. Czy w tym momencie ubezpieczyciel wypłaci poszkodowanemu pieniązki?? Czy będzie musiał dokonać tego włąściciel pojazdu?? Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciel78 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Wydaje mi sie ze nic tego nie będzie.Alkohol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 ubezpieczyciel wyplaci za wszystkie szkody, o to sie nie musisz bac. Potem kierujacy bedzie musial splacic wyplacone odszkodowanie ubezpieczalni - regres. Jedyna strata dla was, to strata znizek i to wszystko. Wszystko bedzie zwracal kierujacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi