lufta78 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Proszę o pomoc Mój syn miał nieszczęśliwy wypadek z czego doznał urazu palca środkowego prawej ręki miał założone 6 szwów Dziś pani z pzu zadzwoniła do mnie z propozycją wypłaty była to kwota 80zł czytałam na forum że za taki uraz należy sie 1.5% za szew proszę o pomoc czy dobrze zrobiłam nie przyjmując takiej oferty z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Potwierdzam wypowiedź powyżej. Proszę zapoznać się z ogólnymi warunkami ubezpieczenia i tabelą uszczerbków na zdrowiu. Może Pani także wystąpić do PZU o nadesłanie orzeczenia lekarskiego jeśli zostało wydane, to powinno sporo rozjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi