MICHAL_MV6 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 WitamDzisiaj miałem komisje w Zusie i jak to zwykle bywa jestem bardzo nizadowolony a mianowicie:w lutym 2008 roku uległem wypadkowi samochodowemu w czasie pracy w służbowym aucie, następstwem tego było skomplikowane złamanie trzonu kości ramiennej prawej z przemieszczeniem.Leczenie: operacyjne zespolenie gwoździem śródszpikowym, później druga operacja żeby metal z kości usunąć, ogólnie pół roku zwolnienia, później rehabilitacja.Dzisiaj Zus po tym wszystkim przyznał mi 10 % stałego uszczerbku na zdrowiu, ja patrząc według tabel to liczyłem chociaż na 20-22%.Moje pytanie jest takie czy ktoś z Was miał podobne złamanie i jak u niego wyglądało %, może ktoś się zna na tych %?Czy jest sens się odwoływać od decyzji Zusu, czy będzie to walka z "wiatrakami"Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_MV6 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Naprawdę nikt nie może odpowiedzieć, podpowiedzieć ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi