Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Czy ktoś coś wie na temat firmy MARRONS SOLICITORS?????

mawrowicz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Tak jak w tytule czy ktoś coś wie na temat w/w firmy zajmującej się dochodzeniem odszkodowań za wypadki spowodowane przez sprawców ubezpieczonych w angielskich firmach ubezpieczeniowych?Dostałem do nich namiary i chciałbym wiedzieć czy ktoś miał może już z nimi doczynienia i jak przebiegała współpraca.Dodam tylko że działają zupełnie gratisowo tzn poszkodowany nie ponosi żadnych kosztów ,a odszkodowanie wywalczone otrzymuje w stu procentach,podobno wg prawa brytyjskiego za ta usługę płaci również ubezpieczalnia.

O nich szczerze powiedziawszy pierwszy raz slysze ja mialem wypadek rok temu korzystalem z ich uslug compensio.pl . I faktyczeni zadnych kosztow nie było odszkodowanie juz otrzymalem takze generalnie jestem zadowolony....

• 6 miesięcy temu...

trep wrote:

O nich szczerze powiedziawszy pierwszy raz slysze ja mialem wypadek rok temu korzystalem z ich uslug compensio.pl . I faktyczeni zadnych kosztow nie było odszkodowanie juz otrzymalem takze generalnie jestem zadowolony....

I zalogowal się Pan specjalnie na forum, żeby się w 1 poście podzielić takimi informacjami :)