mawrowicz Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 witam,Tak jak w tytule czy ktoś coś wie na temat w/w firmy zajmującej się dochodzeniem odszkodowań za wypadki spowodowane przez sprawców ubezpieczonych w angielskich firmach ubezpieczeniowych?Dostałem do nich namiary i chciałbym wiedzieć czy ktoś miał może już z nimi doczynienia i jak przebiegała współpraca.Dodam tylko że działają zupełnie gratisowo tzn poszkodowany nie ponosi żadnych kosztów ,a odszkodowanie wywalczone otrzymuje w stu procentach,podobno wg prawa brytyjskiego za ta usługę płaci również ubezpieczalnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trep Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 O nich szczerze powiedziawszy pierwszy raz slysze ja mialem wypadek rok temu korzystalem z ich uslug compensio.pl . I faktyczeni zadnych kosztow nie było odszkodowanie juz otrzymalem takze generalnie jestem zadowolony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 trep wrote: O nich szczerze powiedziawszy pierwszy raz slysze ja mialem wypadek rok temu korzystalem z ich uslug compensio.pl . I faktyczeni zadnych kosztow nie było odszkodowanie juz otrzymalem takze generalnie jestem zadowolony.... I zalogowal się Pan specjalnie na forum, żeby się w 1 poście podzielić takimi informacjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi