stompi1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 witamw marcu miałem wypadek z winy 2go pracownika(obcioł mi 2 palce) i w związku z tym ruszyłem z odszkodowaniem podpisując umowe z HILL&ABBOTT-kancelaria prawna.adwokat zapewniał iż nie poniosę żadnych kosztów , zrobi to ubezpieczyciel pracodawcy a z każdym listem od nich typowane są ogromne kwoty które mnie przerażają.szukając wszędzie nie znalazłem też osób które są po takim procesie z kancelarią prawniczą i nie mam jak i od kogo zaczerpnąć informacji.bardzo proszę o szybką odpowiedż. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stompi1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 CZY KTOŚ ODZYSKAŁ JUŻ ODSZKODOWANIE ZA POŚREDNICTWEM KANCELARII PRAWNICZEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi