marteczka__s Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam wszystkich bardzo proszę o poradę jie wiem juz co robić. W styczniu 2009 mialam wypadek potrącił mnie samochód na przejsciu dla pieszych był to syn policjanta Wypadku samego nie pamietam i do tej pory nic sobie nie przypomnialam.. Sprawa zostala umorzona poniewaz stwierdzono ze to ja przyczynilam sie do wypadku ze wbieglam mu pod kola Chcialabym sie dowiedziec czy moge sie starac o odszkodowanie jezeli sprawa jest umorzona. Oczywiscie zlozyłam zażalenie i czekam na decyzje prokuratury Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biuro Likwidacji Szkod Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Odszkodowanie z OC tak, ale po wskazaniu winnego. W twojej historii najważniejsze jest miejsce potrącenia, czy przy krawężniku, czy na środku jezdni, prędkość sprawcy itd. Z doświadczenia wiem, że prokuratura olewa dochodzenie prawdy, bo to zbyt pracochłonne. najlepiej jak to ty dostarczysz wszystkie dowody i jeszce będziesz pilnowała by prokurator je uwzględnił. WALCZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteczka__s Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Hejka i no wczoraj dostalam pismo z prokuratury ze mi drugi raz umozyli sledztwo juz nie wiem co mam robic....znalazlam swiadka naocznego mojego wypadku, kiedy zeznawal na policji zmnienil calkowicie zeznania chyba sie przestarszyl bo to kolega tego chlopaka co mnie potracil, a ten co mnie potracil jest synem policjanta. Bede skladala znowu zazalenie i pisala o konfrontacji swiadkow A to prawda ze sama wszytskie dowody dostarczam a pani prokurator jeszcze potrafi powiedziec ze jakos pozno. Juz naprawde nie wie co mam robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi