matiz-1990 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 witam nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale naajwyzej Dnia 8 lipca dostarczono moje papiery do zusu w zwiazku z wypadkiem podczas pracy .Mianowicie mam pytanie okolo ilu dni bede teraz czekal za wiadomoscia ze zusu kiedy mam sie zglosic i gdzie na komisje ?? jak dlugo to moze trwac ?? poniewaz wyjerzdzam na wakacje mam takie własnie pytanie Z gory dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 § 5. Zakład ustala, w ciągu 7 dni od dnia otrzymania wniosku, termin badania ubezpieczonego przez lekarza orzecznika. Dziennik Ustaw z 2002 r. Nr 234 poz. 1974 ROZPORZĄDZENIEMINISTRA PRACY I POLITYKI SPOŁECZNEJ w sprawie szczegółowych zasad orzekania o stałym lub długotrwałym uszczerbku na zdrowiu, trybu postępowania przy ustalaniu tego uszczerbku oraz postępowania o wypłatę jednorazowego odszkodowania. Ale znając ZUS raczej w terminie tego nie zrobią, dlatego proponuję przejsć się do ZUS i się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi