piotr Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 mialem wypadek motorem wjechal we mnie i adwokad wziolte sprawe i trzymal 2 lata teraz zostalem z niczym co robic? wziolem polska firme dettlaf i to byl moj blad zaufalem za bardzo bylem przykuty do luzka 6 miesiecy teraz tylko zostaje wyc z bulu .szukam ludzi co zostali oszukani jak ja co robic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blog Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 z tymi adwokatami już tak jest...ciężka sprawa, ja sądzę, że nie ma szans, też właśnie jestem w Szkocji, nawet rozmawiałam z koleżanką co się zajmuje takimi sprawami, adwokaci tam to sępy (szkoci, tak jakoś się utarło że są skąpi, hihi)co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 niewiem dalem sobie spokoj co mam zrobic???gdzie sie zwrocic????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angol Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 witam, sądze że nie ma szans, sprawa już jest nie do wygrania, teraz tylko pozew możesz złożyć przeciwko twojemu adwokatowi, idź do innego adwokata i pogadaj o tym, bardzo mi przykropozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi