Kasias1988r. Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam!!!!chciałabym się dowiedzieć czy będąc na zwolnieniu lekarskim w czasie ciąży należy mi się odszkodowanie od zus-u jeśli doznałam uszczerbku na zdrowiu tzn. urazowej amputacji opuszki palca III-go lewej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasias1988r. Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Kasias1988r. wrote:Witam!!!!chciałabym się dowiedzieć czy będąc na zwolnieniu lekarskim w czasie ciąży należy mi się odszkodowanie od zus-u jeśli doznałam uszczerbku na zdrowiu tzn. urazowej amputacji opuszki palca III-go lewej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulkaaaa Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 witam!! może ktoś wie jak mam napisać odwołanie od odszkodowania? Mój synek złamał rękę w łokciu. było to dośc poważne złamanie gdyż nastawiano mu rączkę w narkozie i gips miał założony na4tyg rehabilitacja trwała 3tyg. od wypadku minęło2miesiące a rączka nadal nie jest sprawna i przysłali mi 200 zł odszkodowania. usiąsc i płakać za takie cierpienia małego dziecka takie pieniądze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi