hondzior Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Witam potrzebuję wzoru wniosku do odwolania sie od wyceny rzeczoznawcy ubezpieczyciela. Jakieś przykładowe, abym mógł się nimi poslużyc jako wzur. Chodzi o kolizje drogową nie z mojej winy. A kwota którą mi zaproponowali jest śmieszna. Odwiedzilem dwa serwisy i tam uzyskalem opinie od nich ze u nich koszt tej naprawy będzie wynosil trzykrotność tej ceny która mi dali. i jak to napisac. Będę wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 A po co pisać ? Jeżeli naprawa jest ekonomicznie uzasadniona, to można zlecić naprawę bezgotówkową i głowa nie boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondzior Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 Ja chcę po prostu napisać do nich co oni na ten temat sądzą. I jaka będzie ich odpowiedz na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 A no jak ktoś lubi po prostu pisać dla przyjemności to co innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabianopulos Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 hondzior wrote: Witam potrzebuję wzoru wniosku do odwolania sie od wyceny rzeczoznawcy ubezpieczyciela. Jakieś przykładowe, abym mógł się nimi poslużyc jako wzur. Chodzi o kolizje drogową nie z mojej winy. A kwota którą mi zaproponowali jest śmieszna. Odwiedzilem dwa serwisy i tam uzyskalem opinie od nich ze u nich koszt tej naprawy będzie wynosil trzykrotność tej ceny która mi dali. i jak to napisac. Będę wdzięczny. http://www.rzu.gov.pl/serwis-prawny/wzory-pism/Ubezpieczenia_gospodarcze__ubezpieczenia_komunikacyjne__na_zycie__mienia___853 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now