witam... jestem po wypadku motocyklowym... mam poloamana lewa noge w kosci piszczelowej... zlamanieotwarte w kosci udowej... zlamanie panewki kosci udowej... zlamanie z przemieszczeniem kosci ramiennej... zlamane zebro i jakis tam przyrostek th.. pekniecie oczodolu... i inne pekniecia w glowie.. lezalam miesiac w szpitalu... poza tym mialam krwiaka mozgu ktory sie wchlonol..odme srodczaszkowa i plucno.. wypadek byl 3miesiace temu noge mam zespolona gwozdziem srodczpikowym.. reka jakas plytka.. czy moge domagac sie odszkodowania od zus jezeli jestem na urlopie wychowawczym bezplatnym.. i dorabiam sobie na umowe zlecenie(umowa trwa juz ponad pol roku).. jestem dodatko0wo ubezpieczona w geerlingu... uzyskalam informacje ze z zus nic mi sie nie nalezy... dokad powinnam sie udac zeby cokoliwek dostac??
jestem po wypadku motocyklowym
Założył martoszka8451, 29 lipca 2009 · 293 wyświetlenia
Podstawowe pytanie. Kto był sprawca wypadku
Bylam pasazerem... ... kierowca byl moj przyszly maz... tzw konkubent... jak to teraz sie fachowo nazywa... w zasadzie nic o sprawcy wypadku nie ma... wypadek stal sie ok 300m od domu... wyjechali nam jacys gowniarze i uciekli... nie bylo zadnych swiadkow... wiec policja umozyla sprawe...