adamp Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 witam. czy pracodawca ma obowizek poinformowania mnie, ze nie opłaca mi ubezpieczenia wypadkowego. skrecilem noge po za praca i dopiero po tym fakcie dowiedzialem sie, ze nie dostane odszkodowania bo pracodawca oplaca tylko podstawowe skladki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 nie dostajesz listy płac abyś wiedział co opłaca a co nie???NNW nie jest obowiązkowe niestety!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Adamp - na jakiej podstawie jestes zatrudniony? Masz umowe o prace??? Mowisz o odszkodowaniu z ZUS?? Czy z jakiegos Towarzystwa Ubezpieczeniowego? Nikopali - mysle, ze nie chodzi tu o NNW. Mowimy chyba o skladkach ZUS.Ale - pewnosci nie mam.... ADAMP - napisz jasniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi