Macin Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam Mam 22 lata mialem wzpadek w drodze do pracy jadac na tlto stopa z pijanym kierowca wogule mi nieznanym. Doznalem wybuchowego zlamania kregu ledzwiowo-piersiowego 1 i naderwania rdzenia kregowego przez co mam zespol ogona konskiego i implanty w sobie na stale. Jestem calkowicie niezdolny do pracy i pobieran rente z ZUSu. Chcialem sie zapytac od ilu do ilu mogl bym dostac odszkodowanie jednorazowe lub rente ( co by mi bardziej odpiowiedalo) Dziekujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campter.pl Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Niestety bez analizy sprawy nikt nie będzie w stanie odpowiedzieć na takie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi