beata2205 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam, mam pytanie odnośnie odszkodowania w wypadku podczas czasu wolnego. Otóż w sobotę wieczorem mój znajomy schodząc ze schodów spadł z nich ponieważ złamała sie poręcz...stary dom...doznał urazu głowy, cztery rozcięcia ogólne potłuczenia noc spędzona w szpitalu szycie głowy i tym podobne obrażenia, od tygodnia jest na chorobowym, pracuje na kontrakt całoroczny i odnośnie tej sprawy mam pytanie czy należy mu sie jakieś odszkodowanie?jeśli tak to jak to zrobić, gdzie uderzyć i jakie powinien posiadać papiery. Dziękuję z góry za wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoef Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Niestety w NL nie ma takich odszkodowan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi