iguana Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam,miałam wypadek w pracy. w wyniku upadku zeschodów zwichnęłam bark.Po zdjęciu gipsu okazało się, że konieczny będzie zabieg plastyki torebki stawowej.Zabieg planowany jest za miesiąc, w tym czasie mogę wrócić do pracy ( pracuję w biurze i nie będzie to stanowiło problemu). Czy wniosek o odszkodowanie ( z ZUS-u i Warty) powinnam składać teraz, czy po zabiegu- który będzie wykonywany w następstwie wypadku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Czy lekarz wpisze Ci teraz na zaswiadczeniu N9, ze leczenie i rehabilitacja zostaly zakonczone? Bo to jest warunkiem wnioskowania o odszkodowanie.Moim zdaniem - po zabiegu. Choc - z drugiej strony, wtedy uszczerbek moze byc mniejszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi