luki86 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Witam. Mój problem polega na tym iż miałem kolizje we Francji z mojej winy. Moje pytanie brzmi: jakich formalności powinienem dopilnować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek1661348253 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 - Notatka z policji- Dane/adres jednostki policji- Dane właściciela pojazdu (imię, nazwisko, adres)- Dane kierowcy (imię, nazwisko, adres)- Dane pojazdu (marka, model, nr rej)- Dane polisy OC (nazwa ubezpieczyciela, pełny numer polisy) Najlepiej zrobić zdjęcia dokumentów sprawcy z opcją Macro.http://www.rzeczoznawca-blog.olsztyn.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki86 Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Czyli mimo iż jestem sprawcą potrzebuje dane kierowcy w którego uderzyłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek1661348253 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Przepraszam, napisałem jakbyś był poszkodowanym. Jak jesteś sprawcą to potrzebne są:- Marka i nr rej poszkodowanego- Jeżeli uda się to dane właściciela i kierującego (poszkodowanego)- Jeżeli policja była to adres jednostki policji która prowadzi sprawę Czyli dane potrzebne do wypełnienia druku zgłoszenia szkody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki86 Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now