potentila Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam, muszę ubezpieczyć mieszkanie jak najszybciej, ale nie chcę oszczędzać- zależy mi na kompleksowej ochronie mienia- od zniszczenia, zalania, dewastacji, pioruna, pożaru itp, kradzieży Naczytałem się na forum oraz w internecie na temat różnych ubezpieczalni, i tak naprawdę to już nic nie wiem. Myślałem o ubezpieczalnia Uniq'a, ale z tego co czytałem to nic nie wiem Dlatego bardzo proszę was, o jakąś radę, nie chodzi mi o pieniądze, dobre ubezpieczenie musi kosztować, dlatego nie skupiam się aż tak na kosztach- chodzi mi o kompleksową ochronę, szybką likwidację ewentualnych szkód. Bardzo proszę o pomoc, bo w chwili obecnej nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie sugeruj się opiniami internautów bo to strata czasu.Jeden będzie chwalił jedne TU a inny drugie w zależności od doświadczeń jakie przeżył.Skontaktuj się z brokerem ubezpieczeniowym, który nie będzie zrzeszony z jednym towarzystwem. Przeszukaj ofertę dostępną na rynku i owu danego produktu, wyłączenia i zasady wypłat w przypadku szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 z tego co właśnie patrzyłem, poprzez choćby porównywarkę internetową, to Uniqa naprawdę nie jest zła- czy ktoś ma może doświadczenia z tą lub inną ubezpieczalnią? A generali mają ciekawą ofertę, chociaż jak czytam regulamin, a czytam dokładnie każdy, to niczym one się nie różnią, mimo rożnych firm. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi