HONIA11 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 miałam wypadek w pracy w zeszłym roku przewrócił sie na mnie kontener z makulatura ciężar około 100 k. doznałam urazu nogi na podudziu prawym dokładnie udezył mnie w kośc piszczelowa miałam sączkowanie , bez szwów .Pozostała mi blizna do końca zycia odczuwam silne bule do dzis , po zgłoszeniu sie na komisje weszłam do pokoju gdzie lekarz orzecznik poprostu mi powiedział ''' DROGA PANI NIE MAM W KSIĄZCE Z URAZAMI I PROCENTAMI PANI SCHORZENIA MUSZE TO PRZEMYSLEĆ I ŻEGNAM PANIĄ"'' super kazano mi jechac do domu i czekac do 3 tygodni i dzis własnie dostałam pisemko w oparciu o obowiazujace przepisy ustalono 0,0% uszczerbku na zdrowiu spowodowanego skutkami wypadku przy pracy . Pomóżcie mi ustalic jakie to niby są obowiązujace przepisy w takich sytuacjach co wiecej mozna dostarczyc lekarzowi żeby sie odwołac --- GDZIE NASZE SKŁADKI PRZEZ 15 LAT PRACY --- ???????? IDE NA KOMISJE A LEKARZ DAJE MI ZESZYT FORMAT A4 I KAZE SOBIE POSZUKAC MOJEGO USZCZERBKU NA ZDROWIU BO ON NIE WIDZI ISTAN PARANOJA POMÓŻCIE PROSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONIA11 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 tak wypadek jest zgłoszony jestem po komisji PZU i nie miałam zadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi