kiepski Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam wszystkich.Mam pytanie odnośnie tego zwrotu vat-u za wypłacone odszkodowania.W ostatnich 3 latach miałem dwie kolizje drogowe nie z mojej winy i z tego co wiem odszkodowania były wypłacane bez vat-u.Oczywiście wypłaty odszkodowań były wypłacane na podstawie kalkulacji danej ubezpieczalni,a ja samochodów nie naprawiałem na rachunki.Czy zwrot vat-u też obejmuje szkodę całkowitą i czy ma może ktoś tą ustawę z tymi wszystkimi paragrafami? Jak ktoś by miał tą ustawę proszę bardzo przesłac ją na moją pocztę waldecki@vp.pl lub tu odpowie. Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 vat to vat, oczywiście że się należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi