snow01 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Cofałem samochodem i nie zauważyłem styłu stojącego samochodu. Samochód którym jechałem nie należał do mnie tylko do mojego znajomego, w tamtym samochodzie została wgnieciona maska w tym co jechałem nic sie nie stało, została wezwana policja dostałem mandat i policja spisała sobie to co chciała, poszkodowana spisała sobie numer polisy ubezpiczeniowej samochodu którym jechałem i moje prawojazdy... po kilku dnia przyszło do domu z firmy ubezpiczeniowej że mam zrobić ksero polisy tego samochodu, moje prawojazdy i coś tam jeszcze no i nawet było napisane `że mam 7 dni . Mam pytanie co sie stanie jak tego im nie wyśle ? czy za jakiś czas sobie poradzą sami czy dalej będą mi zawracać głowe ? Może mi ktoś napisać co najlepiej zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 najlepiej wysłaćco do 7 dni to banialuki straszne, ale takie ludzie sobie terminy z "" wyjmują.ja bym wysłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi