Neonowsky Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam. Mam pytanie dotyczące tego, czy mogę ubiegać się o odszkodowanie, w tej sytuacji. W Tamtym roku na lekcji w-f naciągnąłem rękę. Ból nie mijał i w lutym tego roku poszedłem do lekarza, wyszedł "wysięk" jakiegoś płynu w prawym ramieniu. Byłem na dwóch rehabilitacjach 2 X 10dni. Proszę o odpowedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7821 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 przecież nic Ci się nie stało nie możesz.. tak samo jakby ktoś poszedł bo ma katar pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonowsky Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Możliwe że nigdy tej ręki nie będę miał sprawnej więc porównywanie tego do kataru nie jest na miejscu. mój brat sobie zbił lekko kciuka 2 dni był lekko siny i dostał 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Neonowsky wrote: Możliwe że nigdy tej ręki nie będę miał sprawnej więc porównywanie tego do kataru nie jest na miejscu. mój brat sobie zbił lekko kciuka 2 dni był lekko siny i dostał 100zł. Można likwidować szkodę z NNW. Jest to odszkodowanie wyliczane jako iloczyn trwałego uszczerbku na zdrowiu i sumy ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi