evelinda Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam! Dwa tygodnie temu uległam wypadkowi, którego skutkiem było leczenie szpitalne i operacja. Jestem studentka. Wypadek zdarzył się w gospodarstwie rodziców. Jestem ubezpieczona zarówno przez uczelnie jak i w KRUS-ie przy rodzicach. W takim wypadku, od którego ubezpieczyciela mam sie starać o odszkodowanie i jkie dokumenty należy złożyć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 z obydwóch ubezpieczeń!!!!dokumentację medyczną i zaświadczenie o zakończeniu leczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evelinda Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka1661348212 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 evelinda,to co pisze nikopali to troche mało dokumentów,a co za tym idzie małe odszkodowanie.same dokumenty medyczne nie wystarcza-uwierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 agniesia09 nie wciskaj kitów i to nie jest post sponsorowany!!!!-reklamuj się gdzie indziej!!!!a jaką jeszcze dokumentacje ma dołączyć????studenckie ubezpieczenia są niskie i w krusie co za tym idzie małe odszkodowania ale dobre i to!!!!nie naciągaj i nie obiecuj gruszek na wierzbie bo to nie fer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka1661348212 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nikopali-trochę szarpnij prawa a się dowiesz jakie dokumenty"dodatkowe"podwyższają odszkodowanie.Szacunek-za brak wiedzy! A jeszcze jedno!!!!Nie reklamuję tutaj niczego oprócz swojej wiedzy i doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 i jakiej prowizji????????????????30 %+wat????????????????????to jestr forum dla poszkodowanych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka1661348212 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nikopali-no właśnie,więc dlaczego nie pomagasz tylko szykanujesz użytkowników.Nie znam prowizji ani firmy a jak masz jakiś problem z neuczciwą firmą załóż im sprawe cywilną ,a nie gderasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 agniesia09 nie mam ochoty na potyczki słowne z Tobą;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 kasiulka wrote: Witam ! W tym roku skonczylam liceum. W wakacje zlamalam reke w dwoch miejscach, czy moge udac sie do sekreteriatu szkoly, po druk o odszkodowanie? Nie jestem pewna ale szkola ubezpiecza do 30 wrzesnia, tylko czy tak jest tez w przypaku absolwentow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi