Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Wypadek w wakacje

evelinda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Dwa tygodnie temu uległam wypadkowi, którego skutkiem było leczenie szpitalne i operacja. Jestem studentka. Wypadek zdarzył się w gospodarstwie rodziców. Jestem ubezpieczona zarówno przez uczelnie jak i w KRUS-ie przy rodzicach. W takim wypadku, od którego ubezpieczyciela mam sie starać o odszkodowanie i jkie dokumenty należy złożyć? Pozdrawiam

agniesia09 nie wciskaj kitów i to nie jest post sponsorowany!!!!-reklamuj się gdzie indziej!!!!a jaką jeszcze dokumentacje ma dołączyć????studenckie ubezpieczenia są niskie i w krusie co za tym idzie małe odszkodowania ale dobre i to!!!!nie naciągaj i nie obiecuj gruszek na wierzbie bo to nie fer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikopali-trochę szarpnij prawa a się dowiesz jakie dokumenty"dodatkowe"podwyższają odszkodowanie.Szacunek-za brak wiedzy!

A jeszcze jedno!!!!

Nie reklamuję tutaj niczego oprócz swojej wiedzy i doświadczenia.

nikopali-no właśnie,więc dlaczego nie pomagasz tylko szykanujesz użytkowników.Nie znam prowizji ani firmy a jak masz jakiś problem z neuczciwą firmą załóż im sprawe cywilną ,a nie gderasz.

• 1 rok później...

kasiulka wrote:

Witam ! W tym roku skonczylam liceum. W wakacje zlamalam reke w dwoch miejscach, czy moge udac sie do sekreteriatu szkoly, po druk o odszkodowanie? Nie jestem pewna ale szkola ubezpiecza do 30 wrzesnia, tylko czy tak jest tez w przypaku absolwentow?