buchosmambo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Mam pytanie!Mieszkam w Anglii od 2 lat w miasteczku Newbury od 2 lat pracuje legalnie w fabryce-praca na kontrakt!we wrzesniu 2006 roku wracalem z przejazdzki rowerem i niestety zaliczylem glebe!jak sie potem okazalo zlamalem lewy nadgarstek,wsadzono mi reke w gips na okolo 6 tyg. Po uplywie jakis 5 tyg sam sciagnalem sobie gips bo juz kota dostawalem w domu!Niestety po dzis dzien odczuwam bole-teraz wiem na 100% ze kosc sie nie zrosla tak jak powinna!Czy jest szansa na jakies odszkodowanie?Ewentualnie prosze o jakas porade na przyszlosc odnosnie tej reki!Podkreslam ze nie zakonczylem leczenia reki droga Lekarska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angol Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 koła dostałes rzeczywście że sam zdjąłeś gips, za co chcesz odszkodowanie, hmm? za własną głupotę, niestety od tego nikt nie ubezpiecza, jeszcze...bo kto wie///sądzę że nie ma szans na odszkodowanie stary, musisz iść do lekarza i to poprawić, chyba że chcesz być krzywy na starość, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi