sekikyo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Mam pytanie, czy nalezy mi sie odszkodowanie z ZUS, jeśli mialem wypadek komunikacyjny? Nie bylo to w pracy, ani w drodze do pracy lub z pracy? Czy ZUS przyznaje takie odszkodowania? Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 nie nie przyznaje...jeżeli masz ubezpieczenie nnw możesz się starać o odszkodowanie,jeżeli nie jesteś sprawcą wypadku to również z ubezpieczenia oc sprawcy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekikyo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a jak uda mi sie podpiac to pod powrot z pracy, to nalezy mi sie?Jestem poszkodowanym w tym wypadku, wiec bede sie staral o odszkodowanie z OC sprawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 sekikyo z oc sprawcy są spore odszkodowania te z zusu są bardzo znikome,zastanów się czy warto kombinować ...ale jeżeli ci się ufa,że to było w drodze powrotnej z pracy to ci się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekikyo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 oki, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi