matrix_5 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Witam, W lipcu, w Chorwacji, jakiś Chorwat wjechał w mój samochód stojący na parkingu i uciekł.Na szczęście sąsiedzi spisali numery i wezwali policję. Dostałem wstępny raport na drugi dzień od policji oraz dzisiaj pełny z danymi gościa, opisem itd. Nie posiadam AC. W alianzie (moje OC) powiedzieli, że sprawę ma załatwić we własnym zakresie. Dlatego zwracam się do Was z pytaniem jak załatwia się uzyskanie odszkodowania w takich wypadkach? Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Skontaktuj się z Polskim Biurem Ubezpieczycieli Komunikacyjnych i dowiedz kto na terenie naszego kraju będzie reprezentantem w tej sprawie.Ze swojego OC możesz jedynie dokonać oględzin swojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi