maja1987 Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 witam..czy ktoś może mi powiedzieć czy należy mi się jakieś odszkodowanie jeśli to ja spowodowałam wypadek..doznałam w nim urazu głowy, szyi i kręgosłupa, teraz jestem na rehabilitacji..jak w ogóle mam napisać taki wniosek..proszę o pomoc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goana Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 No pewnie że Ci sie nalezy odszkodowanie.Jeżeli zakonczysz leczenie (lub jesli leczenie jest dlugotrwałe to w czasie leczenia, bo masz możliwosć otrzymac odszkodowanie zaliczkowe)idż do swojej firmy ubezpieczeniowej tj.jeżeli masz opłacane autocasco, inne tj. ubezpieczenie na zycie w TU, tam otrzymasz stosowne druki do wypełnienia.Zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 jeżeli miałaś wykupione nnw to ci się należy z oc natomiast nie należy ci się Link to comment Share on other sites More sharing options...
maja1987 Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 a czy możecie mi powiedzieć w jaki sposób moge opisać takie coś?..żeby to maiło ,,ręce i nogi"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1661348212 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Roszczenie możesz w dzisiejszych czasach złożyć tak na dobrą sprawę na trzy sposoby: on-line, telefonicznie, osobiście o oddziale. W każdym z tych przypadków masz odpowiednie pytania na formularzach na które musi odpowiedzieć. Tylko tak żeby miało to ręce i nogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now