bonita Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Skrecilam odcinek szyjny upadkiem ze schodow, oraz doprowadzil do wyprostowania lordozy szyjnej.Jestem studentka kosmetologi, obawiam sie z bol bedzie mi doskwieral w pracy zawodowej. Jakiej wysokosci odszkodowanie mi sie nalezy? bo bede wyzwana a komisje, i niewiem o co walczyc pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 studenckie ubezpieczenia nie są wysokie...nie możemy ci wycenić bo każda tu wycenia inaczej i na odszkodowanie wpływa wiele czynników!!!ja również mam takie same urazy,wypadek miałam w marcu z biegiem czasu ,moim uporem,żmudną rehabilitacją ból jest coraz mniejszy...taki uraz szyi jest na całe życie ale można ból zniwelować do minimum i nauczyć się jak ruszać głową,siedzieć aby nie utrudniać sobie życia...zdrówka pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronco Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 napisz gdzie i w jakich okolicznościach się to stało, bo może masz szans na jakieś oc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts