Wypadek z mojej winy, a bez winy z kalectwem do końca życia
Założył srebrny-kopiec71, 8 września 2009 · 306 wyświetleń
Faktycznie trudna sytuacja i bardzo Ci wspólczuje kalectwa.Zastanawiam sie tylko jaki lekarz dal Ci zaswiadczenie o dobrym stanie zdrowia, skoro masz takie dolegliwosci, ze slabniesz i tracisz panowanie.Zastanów sie co by bylo gdyby wiecej takich kierowców jezdziło po drogach??? Wiadomo że po utracie przytomności nic sie nie pamieta, ale czemu siadalaś do auta wiedzac o takich dolegliwościach.Pozostało Ci sie tylko pogodzic z faktami
i spokojnie sprawę zakonczyc
Goana a skąd wiesz, że ona już wcześniej miała jakieś problemy ze zdrowiem, może to był właśnie ten pierwszy raz jak jej się to stało. Chorzy na cukrzycę też są kierowcami i też w każdej chwili mogą stracić panowanie nad kierownicą, bo spadnie albo wzrośnie im cukier! Są też osoby niepełnosprawne które jeżdżą za kierownicą i nie ma czegoś takiego, że takim kierowcą lekarz ma nie powinien wystawia pozytywnego zaświadczenia.
riskkc - wyrazy wpsółczucia bo pewnie się nacierpiałaś i cierpisz dalej, ale niestety tak jak Szkodnik myślę podobnie. Wjechałaś na jej pas ruchu a ona nie musiała cię widzieć, (z powodu zakrętu) jechała prawidłowo i doszło do wypadku.
Edzio.king napisał(a):
Goana a skąd wiesz, że ona już wcześniej miała jakieś problemy ze zdrowiem, może to był właśnie ten pierwszy raz jak jej się to stało. Chorzy na cukrzycę też są kierowcami i też w każdej chwili mogą stracić panowanie nad kierownicą, bo spadnie albo wzrośnie im cukier! Są też osoby niepełnosprawne które jeżdżą za kierownicą i nie ma czegoś takiego, że takim kierowcą lekarz ma nie powinien wystawia pozytywnego zaświadczenia.
riskkc - wyrazy wpsółczucia bo pewnie się nacierpiałaś i cierpisz dalej, ale niestety tak jak Szkodnik myślę podobnie. Wjechałaś na jej pas ruchu a ona nie musiała cię widzieć, (z powodu zakrętu) jechała prawidłowo i doszło do wypadku.
goana napisał(a):
Edzio ale teraz to glupoty piszesz, wytłumacz mi po co robisz badania lekarskie do prawka.Osoby niepełnosprawne to szeroki temat i nie porównuj do tego przykladu.Kazdy sprawca moglby sie wten sposób tlumaczyc.Oczywiscie żal mi jest obydwu pan.Zycze im szybkiego powrotu do zdrowiaEdzio.king napisał(a):