kasia050583 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dnia 10.09.2009 na terenie należącym do supermarketu doszło do stłuczki dokładniej wjechano mi w tył samochodu po czym sprawca zwiał. Supermarket tłumaczy się, iż nie posiada monitoringu. A świadków nie ma. Czy jest jakiś sposób na rozwiązanie tej sprawy?Dziękuje za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jeżeli nie posiadasz polisy AC a sprawca nie zostanie odnaleziony to nie ma szans o odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzio.king Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Mam bardzo podobny przypadek, też jakiś gościu wjechał mi na parkingu w samochód i zwiał. Wyobraź sobie jakie było moje zdziwienie jak przyszedłem z miasta na parking?! Widzę moje nowe auto i to dość uszkodzone. Za to nie ma sprawcy, świadków i nikogo kto mógłby tą sprawę rozwiązać. Gdybym go widział jak mi to zrobił to może byłbym wstanie spisać jego nr. rejestracyjne a tak to guzik. Na szczęście mam AC więc staram się o odszkodowanie z TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi