kali87 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 kierowca posiadał NW, HDI skierowało mnie na komisję lekarską, gdzie lekarz stwierdził, że może dać mi jedynie procent uszczerbku za niewielką bliznę która pozostała mi na czole natomiast za to ze przebywałem w szpitalu miałem szytą ranę i wstrząs mózgu nic mi się nie należy. ile mogę dostać procent za tą blizne? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 czy mozesz opisać szerzej wypadek? notorycznie tworzysz wątki i nie wiem o co ci już chodzi?miales jakis wypadek samochodowy w ktorym byles poszkodowany? jezeli tak to masz prawo do odszkodowania z oc sprawcy, ale opisz to szerzej, inaczej nijak ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi