emil2116 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam wie ktos ile wynosi kwota ubezpieczenia na jaka jestem ubezpieczony przy minimalnej płacy 1276 zł... jutro mam komisje o odszkodowanie i chcialbym to wiedziec jesli ktos wie... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kwota odszkodowania zalezna jest od tego jaki % uszczerbku na zdrowiu orzeknie lekarz orzecznik ZUS. % ten mnozy się przez kwotę jaka wypłacana jest za 1%W tej chwili kwota to 589 zł za każdy procent stałego lub długotrwałego uszczerbku na zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil2116 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dzieki wielkie za informacje dostałem 12% czyli 7068 naszych polskich złotych:D Temat mozna uznac za zakończony... Pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi