beva81 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 niedawno zmarł mój ojciec, który miał przyznaną rentę chorobową .Czy z tyt jego śmierci należą mi się jakieś świadczenia prócz zasiłku pogrzebowego biorąc pod uwagę że nie byłam na jego utrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griszo Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Nie należą sie świadczenia - wyłacznie osoby na utrzymaniu dzieci moga starać się o rentę rodzinną, ale określona jest ona wiekiem i ew. nauka w szkole.lub małżonkowi który ukończył 50 rok życia... Tutaj żadne z tych warunków chyba nie zachodż.Jeszce jedno - to forum nie jest w tych sprawach tutaj o wypadkach przy pracy i zwiazanych - jeżeli renta chorobowa była z tyt. choroby zawodowej to przepraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi