MOCNY KNUR Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Mam takie pytanko a mianowicie uczestniczyłem w kolizji samochodowej jako poszkodowany. Sprawca kolizji jest ubezpieczony w PZU. Wszystkie formalności zostały załatwione tj. 1 infolinia PZU, Sprawca napisał oświadczenie pisemne na miejscu oraz w filii PZU. Wszystko by było piękne ale mój samochód był trakcie ruchu a nie ma ważnego przeglądu którego ważność skończyła się w Lipcu tego roku. Do kolizji doszło parę dni temu. Jakie mam szansę na wypłatę odszkodowania? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 a co mają badania do kolizji? czy gdybyś miał badania to do kolizji by nie doszło? to nie AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOCNY KNUR Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dzięki Pablo no ale teoretycznie jak nie ma badania nie powinno być go w ruchu i także mogłoby nie być tej kolizji i także jest powód do odmowy. Miałem dzisiaj rzeczoznawcę a w przyszłym tygodniu dostanę decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelos Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Wg mnie brak przeglądu nie ma większego znaczenia, powinieneś dostać kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 MOCNY KNUR wrote: Dzięki Pablo no ale teoretycznie jak nie ma badania nie powinno być go w ruchu i także mogłoby nie być tej kolizji i także jest powód do odmowy. Miałem dzisiaj rzeczoznawcę a w przyszłym tygodniu dostanę decyzję. to Ty jesteś winien! gdybyś nie wychodził z domu do kolizji zdecydowanie by nie doszło, szykuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOCNY KNUR Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dzisiaj odebrałem z PZU dobrą wiadomość kasę przelali bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi