annles22 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Jesli ktos jest mi w stanie pomoc,prosze o rade...Na poczatku 2007 roku poslizgnelam sie i przewrocilam na mokrej podlodze w kuchni restauracji.Pracowalam tam od 3 m-cy jako kelnerka.Stluklam sobie dolny odcinek kregoslypa i tyl glowy,jednak przeswietlenie niczego nie wykazalo.Kilka miesiecy krazylam pomiedzy lekarzami i pracodawca walczac o pieniadze i pomoc.W ciagu tych 2,5roku mialam juz kilka rechabilitacji,cwiczen w basenie,akupunkture,2 rezonanse magnetyczne i dyskografie...widzialam kilku specjalistow w Polsce i w Uk.Ich opinie sa rozbierzne co doprowadza mnie do bialej goraczki!!! Jeden stwierdzil,ze mam znaczne uszkodzenie odcinka L5/S1 i chce wymienic dysk...drugi nie widzi zadnych odstepstw od norm.Wyslal mnie do Psychologa podejrzewajac chroniczny bol.Tylko,ze mi bol nie daje zyc,od prawie roku dretwieje mi lewy posladek i noga do kolana ....Przez ponad rok bylam w dosc duzej depesji,od 6 miesiecy czuje sie duzo lepiej...teraz chyba naprawde wpadne w dolek:( mam wrazenie,ze wszyscy...z adwokatem na czele nie bardzo wierza w moje dolegliwosci...a ja juz jestem zmeczona ...zmeczona bolem..nie wiem co robic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabloja5 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Witaj annles -czytajac to co piszesz mam wrazenie jak bym siebie widzial dokladnie dwa i pol roku temu mialem wypadek w pracy,sam na wlasnej skorze przezylem cala biurokracje jaka jest zwiazana z uzyskaniem odszkodowania.U mnie adwokaci walcza juz od dwoch lat o odszkodowanie za moj wypadek ale firma wykorzystuje wszystkie kruczki prawne aby sie wymigac od odpowiedzialnosci-pare dni temu dostalem odpowiedz ze odwolanie moje w pierwszej instancji zostalo odrzucone i jest skladana sprawa do sadu najwyzszego -sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie do wczoraj mieli dac odpowiedz czyli do 7-mego co do wyplacenie sumy o ktora wystapil adwokat jesli nie dostane zadnej odpowiedzi w ciagu paruch dni co do decyzji firmy -jak wczesniej wspomnialem sprawa idzie di sadu najwyzszego zobaczymy---trzymaj sie zdrowo glowa do gory mam swoja historie opisana wyzej jak Cie zainteresuje napisz jeszcze raz trzymaj sie pabloja5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts