kukuska Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 DOSTAŁAM ORZECZENIE STOPNIA UMIARKOWANEGO PRACA TYLKO W WARUNKACH CHRONIONYCH,JAK WYŻEJ WYMIENIŁAM OD WYPADKU W PRACY JESTEM NA ZASIŁKU REHABILITACYJNYM ,CZY MOGE SIE STARAC O RENTE WYPADKOWOM ,JAKA KWOTA JEST RENTY WYPADKOWEJ ,JAKI ULGI MI PRZYSŁUGUJOM ,WIEM ZE KARTA PARKINGOWA ,JESTEM Z ŁODZI POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbara79 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam.Wysokości renty zależy od stażu pracy i ile składek jest odprowadzonych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuska Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 pani Barbara 79 dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Renta z tytułu niezdolności do pracy, renta szkoleniowa oraz renta rodzinna z ubezpieczenia wypadkowego nie może być niższa niż 120 % kwoty najniższej odpowiedniej renty ustalonej i podwyższonej zgodnie z ustawą o emeryturach i rentach z FUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi