mobile190 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam, mam lekko mówiąc duży problem. Opisze całe zdarzenie: prawie rok temu miała miejsce kolizja-wypadek nie wiem jak to nazwać z udziałem 3 pojazdów. Pierwszy pojazd czyli pojazd A poruszał się normalnie po drodze główne,drugi pojazd czyli B wjechał w tył pojazdu A który nie zamierzał ani hamować ani zmieniać pasa ruchu.. do tego wszystkiego dołączył pojazd C (czyli mój) który nie utrzymał odpowiedniej odległości i wjechałem w tył pojazdu B.Poszkodowani byli tylko w pojeździe B (u jednego krwiak na nodze a drugiego złamana noga)Wina jest kierującego pojazdem B i C-moja. Poszkodowany z pojazdu B ubiega się o odszkodowanie z ubezpieczenia ode mnie (pojazd C).Jak to mam teraz zrobić bo właściwie jakieś obrażenia ponieśli w wyniku pierwszego zdarzenia które spowodowali a ja byłem jako sprawca drugiego zdarzenia.Jak to mam teraz zrobić,żeby cała wina nie została przytoczona mi??Proszę o rady i pomoc. Z góry DZIĘKUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Spisane oswiadczenie, albo notatka policyjna, gdzie jasno bedzie opisana sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobile190 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Czyli,że musiałbym iść na policje i dokładnie się wszystkiego dowiedzieć?(kto komu i za co...)A tak na wasze myślenie to jak może być rozstrzygnięte to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi