utrata wzroku, niedowład, stłuczenie mózgu po wypadku (potrącenie)
Założył roksana79, 26 września 2009 · 459 wyświetleń
długi proces dochodzenia odszkodowania. w jakiej firmie był ubespieczony sprawca?
w takim przypadku wbrew nikopali polecał bym firmę która się zajmuje takim sprawami (specjalizuje), bo proces dochodzenia odszkodowania będzie długi i trudny, wiec mozecie popełnić wiele błędów podczas.
piotrus33-ukłony w twoją stronę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikopali tylko straszy ludzi, firmy BE jej porady CACY.
Prawdą jest że po poradach jakie daje nikopali trzeba póżniej zatrudnić firmę.WIEM TO NA WŁASNEJ GŁUPOCIE-POSŁUCHAŁAM JEJ RADY.NIKOPALI ZNIKNIJ Z TEGO FORUM ALBO PRZESTAŃ ŻLE RADZIĆ LUDZIĄ TYLKO N SWOIM PRZYKŁADZIE.
Agniesia09 napisał(a):
piotrus33-ukłony w twoją stronę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikopali tylko straszy ludzi, firmy BE jej porady CACY.
Prawdą jest że po poradach jakie daje nikopali trzeba póżniej zatrudnić firmę.WIEM TO NA WŁASNEJ GŁUPOCIE-POSŁUCHAŁAM JEJ RADY.NIKOPALI ZNIKNIJ Z TEGO FORUM ALBO PRZESTAŃ ŻLE RADZIĆ LUDZIĄ TYLKO N SWOIM PRZYKŁADZIE.
Nikopali klasę się ma albo nie 😉 nie będę komentował twojego zachowania i sposobu rozmowy... jednak przestrzegam w zbyt wielkie zadufanie w sobie - ta sama szkoda, te same okoliczności a odszkodowania może być diametralnie różne - wszystko zależy od szczegółów ale co ja ci będę tłumaczył…
goana napisał(a):
Rady sa radami, a decyzję podejmuje każdy sam, wiec nie krytykuj osób które własnym doświadczeniem chcą pomoc innym w decyzjach.
nikopali napisał(a):
dużo błędow popełniłam i próbuję by nie było moich następców i z taką firmą jaką ma piotrus33 też miałam przejścia to zwykłe sępy
Do dam jeszcze analogicznie do tego co piszesz – „sęp” to zwierze które zjada padlinę czyli tak naprawdę firma która jest „sępem” zajmuje się sprawami w których nie ma już żadnej nadzieii?
jednego mogę pogratulować - zostawiam te forum Tobie abyś mogła dalej błyszczeć wiedzą ja wracam za biurko do mojego "sępowania" 😉