kukuska Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 a wiec tak mam usuniete kregi szyjne wstawione implanty usztywnienie,stanełam na komisji i otrzymałam stopien umiarkowany tylko praca w zakł chronionych,duze ograniczenie ruchomosci,mam pytanie miałam ubezp w amplico grupowe które tylko zapłaciło za pobyt w szpitalu poniewaz sugerowali ze za dyskopatie nie płacom,dziwi mnie to ze przeciez jest to ogranicz ruchomosdci i wstawione obce ciało blizna po operacji moze ktos pomoze ,w pracy wypadek 21kwietnia 2009r amplico pieknie obiecyrwało ale nie chcom ustalic uszczerbku na zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuska Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 chodzi mi o to czy pzy powinno zapłacic za wstawione obce ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuska Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 nikt nie odpisze polaczki pomózta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Sam na sobie miałem podobny przypadek, bo mam dyskopatię. To jest tak. Za dyskopatię nie płacą, bo jak twierdzą jest to wada wrodzona. Jednak można powalczyć o pieniążki nie za dyskopatię ale za powiększenie się urazu. Jednak sama nic nie zdziałasz. Zgłoś się do specjalisty od odzyskiwania odszkodowań... chociaż może nie wziąć tej sprawy bo grzecznie pisząc - słabe ubezpieczenie - i nie będzie się nikomu opłacało brać takiej sprawy. Sprawa ciężka. Jeżeli nie miałbym znajomego który za free podpowie co i jak to bym sobie odpuścił te kilka złotych. Inaczej sprawa by wyglądała z polisy OC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi